Klik kalau nak tahu selanjutnya

Review Hada Labo lotion aka toner

Semalam berjalan-jalan mencarik pasal di Watson,memang lah bertujuan murni untuk mencari produk baru untuk muka memandangkan birthday semalam menjangkau umur 28, terasa diri makin tua dan perlukan sesuatu produk yang sesuai untuk anti aging dan mosturize kulit ni.

 * oh sonanglah kalau kulit boleh dikoyak tarik renew sendiri ye? Kalau nampak berkedut, tarik aje ke atas

Ada banyak brand anti aging dan mosturizer. Bio essences bird nest collagen, Loreal Revitalift, Safi Rania Gold dan macam macam lagi. Anyway, sebelum pilih yang mana satu brand nak guna dan jenis apa, kita kene lah cek dulu condition kulit kita, sebab takkan baru nak cek kat Watson pulakkan, dah la tumpang cermin kat bahagian make up Maybelline , ada hati nak membelek muka lama-lama.Jadi kalau tak mahu diketawakan oleh cleaner bangla dan pendatang asing yang lain,baiklah cek kat rumah sahaja.

Kulit muka saya ni jenis berminyak asalnya, tapi dah semakin berkurang, dah tak boleh guna buwat masak char kuey teow dah.Sebelum ni saya pakai Fair & Lovely for scar, okay dan sesuai aje.Tapi memandangkan proses penuaan mula berlaku dan baru sedar diri dah tua, better la i mosturize kulit i balik kan?I bought this Loreal Revitalift dan Hada Labo Lotion. Eeh, Hada Labo Lotion ni untuk antiaging ke?? Ianya mengandungi super hyaluronic acid yang mammpu mengekalkan dan mengembalikan kelembapan kulit.Caranya mudah aje.Just dap dap kat muka, agak-agak meresap sikit, okeyle tu.i love the feeling and texture of my skin after wearing it! Sungguh selesa especially apply after cuci muka dengan Loreal Revitalift tu.Toink toink! Anjal dan lembap sekata gitu.wawahhh..
Apa lagi, cuba lah!

P.s: Kalau korang ada guna antiaging product lain, can u pls share with me? thank you

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails