Klik kalau nak tahu selanjutnya

Shopping raya at QOMA and Sugarscarf

Untuk raya tahun ni, saya baru sempat beli tudung raya semalam.Semalam isi borang, semalam juga bayar kat online shop ni.Memang plan dari awal nak pakai shawl beads, ala meriah gitew. Mula-mula berangan nak dapatkan Shawl Shasmeen from Radiusite:

 Tapi almklumla, bagi saya yang jenis malas nak menunggu depan laptop untuk book,memang tak sempat.Seminit dua dah terus sold out.Memang raya ni satu Malaysia pakai Shawl Shasmeen Radiusite ni.Fenomena baru from Ika (she's so cute actually!)

Saya order Sofia from Sugarscarfbyriqa :

Sofia (nama hijab ni, bukan nama model ni yea)

dan Inner Neck Amra'a from QOMA sebab tergoda dengan kata-kata promosi mereka " inner neck paling perfect kami pernah keluarkan . :) Inner ne menjadi tudung rasmi untuk majlis nikah & majlis sanding si cantik manis blogger terkenal Irine Nadia Marcello Dot Blogspot. ". Amacam, anda tergoda tak?


Pssttt, Anda shopping online apa untuk raya tahun ni?

1 comment:

  1. Irine punya inner neck wktu kahwin dari qoma e? Sbb dia ckp dia tempah inner neck dia tu.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails