Klik kalau nak tahu selanjutnya

Siapa saya?

Siapa saya?Apekah tajuk entri ini?Sebenarnya saya tak kenal pun siapa Steve Jobs,sbb saya bukan la pengguna tegar ipad,iphone mahupun alat elektronik canggih manggih ni...saya baru knal Steve Jobs hari ni..tehehe..tu pun sbb heboh berita tentang kematian Steve Jobs ni..

Tengah google pasal Steve Jobs,ter'google' siapa Hana Tajima plak..haihh..ni la pompuan.Benda yang di cari tak dapat lagi,dah cari benda baru.Tapi tu la yang membezakan antara perempuan dan lelaki.Diorang boleh berfikir tentang 2 benda pada satu masa,malah lebih lagi dari 2 benda!

Erk,tambah satu benda lagi,sebab heran orang lain pi google siapa Stephen Hawking.Maklumlah,pengetahuan am saya agak cetek sejak asek makan kepala ikan bilis sekarang ni.. (apa kaitan?Orang tua-tua kan marah anak cucu cicit diorang makan kepala ikan,nanti mudah lupe...)

Okeh-okeh...

Siapa Steve Jobs ?

source: wikipedia

Pengasas bersama,pengerusi dan ketua pegawai eksekutif Apple Inc.
Terlibat dalam penghasilan Apple computer,NeXT computer,Pixar dan Disney


Siapa Hana Tajima ?


Nama sebenar,Hana Tajima Simpson
Fesyen designer di Maysaa
Belog dia: Stylecovered
Sungguh cantik dan cun sehingga most of the teenagers pompuan kat Malaysia ni dok pakat pakai trend tudung Hana Tajima.Sila ke You Tube untuk cari cara pakai Tudung Hana Tajima.Okeh?

Siapa Stephen Hawking ?

source:here
Ahli Fizik yang terkemuka dengan Black Hole theory,Hawking Radiation dan Quantum Gravity
Penah menang Albert Einstein Award

p/s:Cuba tambah ilmu pengetahuan am dan selalu baca paper atau tengok berita jugak...Jangan asek bukak tv hanya untuk ngadap drama Soffiya pukul 7 setiap petang kat TV3,okeh?Anyway,Tiz Zaqyah cun....hehe

1 comment:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails